Loader

Tune in op zaterdag 8 mei a.s. voor de uitzending tv-programma RTLZ

De uitzenddatum van het item dat we samen met onze partner Ricoh Nederland maakten voor het RTL Z televisieprogramma Nederland Maakt Het is bekend. Noteer zaterdag 8 mei a.s. om 14.00 uur alvast in je agenda voor de reguliere tv-uitzending. Lukt het niet die dag? Dan niet getreurd, de uitzending gaat drie keer in de herhaling.

Kijk en kom te weten hoe je als organisatie met één klik meer inzicht in eventuele fouten of verschillen in documenten en bestanden krijgt en daarmee volledige controle op de document management processen en communicatiestromen.

De uitzenddata
– Reguliere uitzending zaterdag 8 mei 2021 om 14.00 uur
– Herhaling op zondag 9 mei 2021 om 16:00 uur
– Herhaling op dinsdag 11 mei 2021 om 10:30 uur
– Herhaling op vrijdag 14 mei 2021 om 14:30 uur

Gecontroleerde aanpak
Nu de klant meer en meer snelle, gepersonaliseerde klantcommunicatie verwacht, groeit binnen organisaties de behoefte aan een gecontroleerde, betrouwbare aanpak van het verwerken van documenten en processen. Een aanpak die inzicht en controle geeft en daarnaast sneller, slimmer, en interactiever is. Dit alles kan met onze slimme software Compass Suite.

Voordelen voor u
Herkent u binnen uw organisatie de administratieve rompslomp en vele handmatige werkzaamheden in het document output management proces? Dan biedt het automatiseren van de deelprocessen ook u uitkomst.

Benieuwd welk verschil Compass voor uw organisatie kan maken? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@doc4.nl of t. 088 377 82 22. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Eerder blikten we al vooruit op de draaidag op 18 februari jl. vanuit het hoofdkantoor van Ricoh Nederland in Den Bosch.