Loader
koppelen

Onze Engelse website is live!

We zitten bij Doc4 niet stil. Onze verdere professionalisering op internationaal gebied zit in een stroomversnelling. Vanuit de markt en het internationale speelveld kwam dan ook steeds vaker de vraag naar een Engelse variant van onze website. Met gepaste trots kondigen wij aan deze Engelse website inmiddels live is – met een moderne uitstraling en gebruiksvriendelijke navigatie.

We kunnen nu onze internationale partners, (potentiële) klanten en relaties nog beter meenemen in onze ontwikkelingen en de voordelen van de Compass Suite software. Een korte animatievideo maakt direct duidelijk hoe onze Compass Suite software het complete proces, van data tot de (digitale) brievenbus, monitort; controle van het proces biedt en inzicht in fouten levert.

Nog succesvoller
DOC4 ontwikkelt software voor documentproducerende bedrijven zoals banken, verzekeraars, gemeenten en printbedrijven. Onze focus heeft research & development voor innovatieve technologie en oplossingen waarmee u als klant nog succesvoller kunt worden.

Advies van Doc4 consultants en architecten
Onze specialistische IT-consultants helpen u graag bij onder andere het optimaliseren van printprocessen en strategische keuzes met betrekking tot enterprise output management. U kunt bij ons terecht met uiteenlopende vraagstukken over procesautomatisering, documentmanagement of klantcommunicatie: van het maken en wijzigen van sjablonen in bijvoorbeeld Quadient Inspire, OpenText Extream of Quadira Advanced-Forms tot praktisch advies van onze Doc4 consultants en architecten.