Loader

Doc4 wordt in Noordwest-Europa implementatiepartner voor het Ecrion platform van MHC Software

Doc4 wordt MHC Software’s implementatiepartner voor hun Ecrion platform in Noordwest-Europa. Binnen het partnership ondersteunt Doc4 MHC Software bij de technische implementaties van de Ecrion Customer Communication Management oplossing bij klanten in Noordwest-Europa. Met het Ecrion platform levert MHC een single modulair platform voor documentautomatisering, klantcommunicatiebeheer en automatisering van klantervaringen.

In tegenstelling tot andere beschikbare tools in de markt, is het Ecrion platform specifiek ontwikkeld vanuit de gedachte dat gebruikers zelf via elk gewenst kanaal de (inhoudelijke) communicatie met klanten kunnen ontwikkelen, beheren en automatiseren. Dit varieert van het genereren van documenten (bijvoorbeeld brieven, bankafschriften, facturen, polissen, flyers) tot het opstellen en verzenden van e-mail- en sms-communicatie.

Het one-stop-shop aspect van het Ecrion platform is voor organisaties een groot voordeel. Zij hoeven geen aanvullende toepassingen aan te schaffen, omdat het gaat om een totaaloplossing die vrij eenvoudig te implementeren is, zonder ingewikkelde configuraties of veel manuren. Licenties aanschaffen is eveneens niet nodig: de klant betaalt maandelijks voor het gebruik van de software die 24/7 beschikbaar is in de cloud of on-premise geïnstalleerd is.

“MHC Software heeft in Amerika al een stevige positie en als partner kijken we ernaar uit bij te dragen aan verdere marktpenetratie in Noordwest-Europa. Tot voor kort werden de meeste implementatietrajecten in Europa op afstand uitgevoerd vanuit MHC-vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië; vanaf nu zullen deze activiteiten samen worden uitgevoerd binnen Noordwest-Europa. Hierdoor is het voor klanten makkelijker om waar nodig te schakelen en blijft de ontwikkeling van en ondersteuning op het Ecrion platform maximaal gewaarborgd”, vertelt Michael Doomen, sinds september 2020 freelance consultant voor Doc4.

Florin Vasilian, Chief Innovation Officer bij MHC Software: “Partners als Doc4 zijn van cruciaal belang voor de uitbreiding van MHC in bepaalde belangrijke regio’s. We zijn erg blij dat we een organisatie hebben gevonden met Doc4’s diepgaande domeinexpertise, gevestigde klantenbasis en een gedeelde toewijding aan het succes van onze klanten.”

Michael Doomen: “We onderzochten enige tijd geleden voor een aantal van onze bestaande klanten de mogelijkheden op het gebied van Customer Communication Management, als een aanvulling op ons eigen platform Compass Suite. Het Ecrion platform van MHC Software bleek hier naadloos op aan te sluiten. Onze eigen klanten kunnen vanwege de integratiemogelijkheden dus ook profiteren van het partnership; we werken dit nu verder uit en hebben inmiddels een productdemo gereed.”

Meer informatie over MHC Software en Ecrion is te vinden op: www.mhcsoftwareinc.com en www.ecrion.com