Loader
Samenwerking Doc4 InfluxPR

Doc4 schakelt Influx PR & Communicatie in

Doc4, aanbieder van diensten en softwareoplossingen voor efficiënte en geïntegreerde document- en communicatiestromen, schakelt per 1 april jl. Influx PR & Communicatie in voor de uitvoering van alle PR- en socialmedia-activiteiten.

De focus van de samenwerking ligt op creëren van awareness van de unieke toegevoegde waarde van Doc4 binnen de markt van documentproducerende organisaties zoals banken en verzekeraars. Doc4 was al enige tijd op zoek naar een uitvoerende partij die meedenkt in het creëren van nieuwswaarde en kwam eerder dit jaar via een relatie in contact met Influx. Na een uitvoerige kennismaking en brainstormsessie besloot het bedrijf samen met Influx actief te gaan bouwen aan zijn naamsbekendheid en zichtbaarheid in de markt.

“Hoewel Doc4 al enige tijd bestaat, zijn dit hun eerste stappen op PR-gebied; we kijken ernaar uit om hen daarbij te ondersteunen. Het unieke van Compass Suite is dat het een totaalconcept is en dat gaan we voor het voetlicht brengen in de vakmedia en de markt”, aldus Margienke Smit, partner Influx PR & Communicatie.

Doc4 onderzoekt de markt van documentproducerende organisaties, ontwikkelt software, adviseert en ondersteunt organisaties om hen duurzaam sterker te maken met hun productie van document- en communicatieuitingen. Organisaties kunnen daardoor marktveranderingen sneller oppakken en hun voordeel ermee doen, terwijl kosten laag blijven.