Loader

Hoofdrol voor Doc4 in RTL Z televisieprogramma Nederland Maakt Het

Binnenkort is in het RTL Z televisieprogramma Nederland Maakt Het de hoofdrol weggelegd voor onze softwaretool Compass Suite. Tijdens de draaidag op 18 februari jl. vanuit het hoofdkantoor van onze partner Ricoh Nederland in Den Bosch, brengen we onder meer in beeld hoe Compass Suite inzicht en controle geeft op de gehele klantcommunicatieketen. Onze tool meet elke afzonderlijke (deel) stap en legt deze vast. Zo is direct duidelijk waar en wanneer iets fout is gegaan en wat er wel en niet verwerkt is.

Namens Doc4 vertelt Michael Doomen in de uitzending samen met Remo Antonis, Account Manager Business Solutions Ricoh, ook hoe organisaties met Compass Suite kunnen anticiperen op de groei van niet alleen de organisatie zelf, maar ook van de talloze mogelijkheden waarmee je als organisatie kunt communiceren met klanten: print, e-mail, social, chat en whatsapp. Klantcommunicatie moet steeds sneller gebeuren en vraagt dus om een andere aanpak van het verwerken van documenten en processen: sneller, slimmer, interactiever en meer gepersonaliseerd.

De uitzenddatum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Over Nederland Maakt Het
Veranderingen in de wereld gaan vandaag sneller dan ooit en daarom moeten bedrijven zich met steeds hogere snelheid aanpassen om te overleven. Technologie is een doorslaggevend onderdeel geworden van elke sector en brengt daarmee veel en gevarieerde groeimogelijkheden voor technologiebedrijven. Het RTL Z programma Nederland Maakt Het gaat over de Nederlandse technologie-industrie waarin de uitdagende sector in beeld wordt gebracht. Nederland Maakt Het is iedere zondag, woensdag en vrijdag te zien op RTL Z en terug te kijken via RTL XL.