Loader

Doc4 breidt dienstenaanbod uit door samenwerking Michael Doomen

Samen met IT-consultant Michael Doomen zet Doc4, aanbieder van diensten en softwareoplossingen voor efficiënte en geïntegreerde document- en communicatiestromen, verdere stappen op het gebied van procesautomatisering en breidt daarmee het dienstenpakket uit.

De krachtenbundeling is gericht op kennisdeling en kennisoverdracht binnen de markt van documentproducerende organisaties. Michael Doomen is een ervaren IT-consultant en full stack ontwikkelaar van oplossingen voor het automatiseren, stroomlijnen en verbeteren van de klantcommunicatie (CCM) binnen met name banken, verzekeraars en overheid.

“Michael is al jaren actief binnen onze marktsegmenten en heeft zoveel kennis van en ervaring met front-end applicaties, backend systemen en programmeertalen als JavaScript/TypeScript, C#.NET en React/Angular. Dit gaat hij nu inzetten bij een aantal van onze klanten, waardoor wij ons dienstenpakket naar de klant verstevigen”, vertelt Sybren Kuperus, partner bij Doc4. “Bovendien deelt hij zijn specialistische development kennis met inhouse ontwikkelaars, wat het interne kennisniveau van de klantorganisatie natuurlijk enorm verhoogt. Een winst voor de klant, maar ook een sterke toevoeging aan het dienstenaanbod van Doc4. Ze zeggen niet voor niets, ervaringen delen is kennis vermenigvuldigen.